Artikler

Hvordan opretter jeg en hjemmeside?

Det allerførste du skal have er et webhotel og et domæne. Der findes rigtig mange muligheder derude, du kan feks. få et gratis webhotel med et subdomæne, du kan også vælge at købe dit eget webhotel med eget domæne (fx. hatogbriller.dk). Jeg anbefaler at folk selv køber deres eget da det er meget mere stabil, det koster oftest fra 9kr. pr. måned. Det lyder sikkert allerede meget teknisk, men du behøver faktisk ikke vide så meget om hvad et webhotel er, for det køber man som regel sammen med domænenavnet hos hostingfirmaet.

Bestil webhotel og domænenavn

Jeg anbefaler altid Unoeuro, da de har den bedste kombination af pris og oppetid, dvs. et minimum af nedbrud. Derudover har de en meget nem 1-klik installation af feks. WordPress eller feks. en webshop som prestashop som kan gøres hurtigt og simpelt. Det eneste du skal gøre når du har indtastet dit domænenavn , er at vælge den løsning der passer til dig. Det kunne feks. være “Bronze webhotel”, hvilket jeg anbefalder til nybegyndere og andre med mindre hjemmesider. Du kan også vælge en større hostingpakke, hvis du ved at du kommer til at bruge rigtig meget plads, eller hvis du flytter en større hjemmeside over på dit eget domæne, og derfor har brug for meget plads på serveren. Når du har bestilt dit ønskede webhotel og domæne modtager du emails fra Unoeuro, med en række koder og informationer, som du skal gemme. I denne e-mail er der et link, som vil fører dig til kontrolpanelet hos Unoeuro.

Bekræft domænet hos dk-hostmaster Når du har bestilt dit domæne og webhotel skulle du gerne modtage en e-mail fra DK-hostmaster, som beder dig om at bekræfte, at du ønsker at købe dette domænenavn.

bronxi juli 10 2017 112 visninger 0 kommentarer 0 vurderinger Udskriv

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Du skal logge ind for at kommentere.
    Der er ikke skrevet kommentarer.

Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere. Vær så venlig at Log ind eller Opret for at stemme.
Fantastisk! (0)0 %
Rigtigt godt (0)0 %
Godt (0)0 %
Hverken godt eller dårligt (0)0 %
Dårligt (0)0 %

Nyeste artikler

RSS Feeds


Støt bronxi.dk

Hvis du benytter dig meget af bronxi.dk, håber vi på at du vil give et lille obligatorisk beløb som feks. 10kr, så vi kan holde bronxi.dk i live.

Copyright © bronxi.dk 2017
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2017 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Bootstrap Theme by PHP-Fusion Inc
94,571 unikke besøg