Angiv startparametre (GUIDE)

Sidst opdateret for 2 år siden
bronxi
Superadministrator
Denne guide vil give dig en forklaring på, hvordan man kan sætte sine startindstillinger og forklare nogle nyttige startindstillinger for Counter-Strike: Global Offensive. Derudover ved afslutningen på siden finder du nogle startindstillinger, der ikke arbejder eller som ikke bør anvendes i CS: GO. Men før jeg begynder med en liste over alle de forskellige startindstillinger, lad mig besvare 2 enkle spørgsmål:

Hvad er en ”startparametre”?
Start startparametre er kommandoer, som lader spillet udføre en handling, eller tvinger en bestemt indstilling. For eksempel kan du angive et vindue højde og en bredde, du ønsker spillet til at starte med. Hver ny indstilling starter med en streg, men du kan også sætte konsol kommandoer i de indstillinger. De har brug for et plus foran dem (f.eks + exec randomconfigfile).

Hvor kan jeg indstille disse startindstillinger?
Det er temmelig let. Tag et kig på billedet:
bronxi.dk/images/start.png

1. Højreklik på Counter-Strike: Global Offensive i dit spil bibliotek i Steam vinduet
2. Vælg ”Egenskaber” i menuen
3. Et nyt vindue åbnes. Klik på ”Angiv startparametre” -knappen
4. Et andet nyt vindue åbnes. I denne ene, kan du indstille de forskellige startindstillinger. Hver ny lancering option starter med en bindestreg eller et plus, IKKE adskille startindstillinger med et komma eller et semikolon, bare et mellemrum imellem de forskellige startindstillinger.
5. Klik på OK og Luk!

Kommandoer
Det burde være nok til det grundlæggende, lad os nu begynde at forklare de nyttige startindstillinger én efter én:

-console
Denne indstilling vil åbne konsollen automatisk, når du åbner spillet. Der er ingen reel grund til at sætte denne indstilling i CS: GO, fordi du bare kan sætte en binded tast i dine ingame indstillinger eller din autoexec. Nogle mennesker sætter stadig denne indstilling, så de er i stand til at se de koder de lægger i deres autoexec, og ved at autoexec blev henrettet korrekt.

-novid
Start af spil med denne indstilling vil fjerne Valve intro, der normalt spiller i starten. Et must-have lancere mulighed efter min mening, fordi jeg synes, at intro er irriterende som bare fanden.

-tickrate 128
Hvis du opretter et offline spil med BOTS uden denne indstilling er valgt, vil den oprettede en server der køre på tickrate 64. Hvis denne indstilling er sat, vil offline serveren altid køre på Tickrate 128.

-refresh <sats> / -refreshrate <sats> / -freq <sats>
Du kan tvinge din skærm til at køre på en bestemt opdateringshastighed med denne indstilling. Dette giver kun mening, hvis dine skærme maksimal køre refreshrate er højere end 60. Hvis det ikke er, og du sætter denne indstilling til 120, kan du seriøst skade din skærm.

-high
Dette vil starte spillet i højt prioriteret tilstand. Denne indstilling kan hjælpe spillere med langsomme computere til at få mindre forsinkelse og et par flere fps, men det er ikke en garanti. Test denne indstilling, hvis du ikke mærker nogen forbedring på ydeevnen, fjerner du denne indstilling igen.

-full / -Fuld skærm
Denne indstilling tvinger spillet til at køre i fuldskærmstilstand. Spillet vil ignorere denne mulighed, hvis -windowed / -vinduet / -sw / -startwindowed mulighed også er indstillet.

-windowed / -window / -sw / -startwindowed
Dette vil tvinge spillet til at køre i et vindue. Bør ikke indstilles uden -w og -h. Spillet vil ignorere denne mulighed, hvis -Fuld / -Fuld skærm option også er indstillet.

-w <bredde> / -width <bredde>
-h <højde> / -height <højde>

Dette tvinger spillet til at starte med den opløsning, du har angivet, f.eks -w 1920 -h 1080.

-noborder
Ved hjælp af denne indstilling vil den fjerne kanten, som Windows lægger omkring vinduet, når spillet kører i windowed mode.

-x <position> - vandret
-y <position> - lodret

Når spillet kører uden kant, kan du ikke flytte vinduet rundt, og det sidder fast på midten af skærmen. Du kan definere positionen af vinduet med disse 2 startindstillinger. <position> er det rum i pixels, som du ønsker spillet til at være ”væk” fra venstre og øverste side af skærmen.

-language english
Hvis du ønsker at bruge CS: GO på engelsk, men bruge Steam klient på et andet sprog, kan du bruge denne indstilling. Du kan også højreklikke på CS: GO i dit spil bibliotek, gå til egenskaber og indstil in-game sprog der, men det virker ikke for nogle mennesker. Andre sprog bør også arbejde for denne mulighed.

+exec autoexec
Der har været et problem i CS: GO siden udgivelsen, at configs er lagt i en forkert rækkefølge. Den nemmeste måde at undgå dette problem, er at tilføje host_writeconfig i slutningen af din autoexec og sikre, at din config ikke er indstillet til skrivebeskyttet. Kommandoen overskriver eventuelle cvars i config.cfg med dem i autoexec.cfg når autoexec udføres.

+clientport 27005
Meget nyttig kommando især når man spiller på et LAN med venner. Som standard CS: GO bruger port 27005 så hvis du er på et LAN med en person, der ogsp spiller CS: GO så ville der være port konflikt og I ville ikke være i stand til at spille CS: GO på samme tid på det samme netværk.

+cl_forcepreload 1
Øger FPS ved loading af maps (ikke nødvendigvis hurtigere, det afhænger af din PC)

-nod3d9ex1
Gør fane shift + tab hurtigere

-nojoy
Fjerner joystick støtte

Hvis nogen er interesseret, så bruger jeg følgende startindstillinger:
-novid +cl_forcepreload 1 +exec autoexec -nod3d9ex1 -high
We fight for nothing.
Du kan se alle debatter i dette debatområde.
Du kan ikke påbegynde en ny diskussion i dette debatområde.
Du kan ikke skrive nye svar i denne debat.
Du kan ikke oprette en afstemning i dette debatområde.
Du kan ikke uploade filer i dette debatområde.
Du kan ikke downloade tilknyttede filer i dette debatområde.

Støt bronxi.dk

Hvis du benytter dig meget af bronxi.dk, håber vi på at du vil give et lille obligatorisk beløb som feks. 10kr, så vi kan holde bronxi.dk i live.

Copyright © bronxi.dk 2017 - 2018
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2019 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Bootstrap Theme by PHP-Fusion Inc
497,935 unikke besøg