Senest aktive debatemner

  Debat Visninger Svar Nyeste indlæg
Angiv startparametre (GUIDE)
i Snak om cs go
275 0 bronxi
10-06-2017 14:29
Første video nOObbi -.-
i Film og billeder
258 0 bronxi
28-05-2017 13:49
Eksempel på autoexec
i Cfg
241 0 bronxi
14-05-2017 15:35

Nyheder

Teamspeak

Teamspeak er blevet tilføjet til download sektionen på siden. Teamspeak er et program der tillader flere mennesker at tale sammen på en gang.Kategorier tilføjet i forumet

Der er nu blevet tilføjet lidt forskellige kategorier i forumet. Skulle du have andre foreslag er du velkommen til at komme med dine kategorier eller bare nogle flere ideer til siden, det kan du gøre ved at poste et indlæg i forumet med din ideNy hjemmeside

Den nye hjemmeside vil komme til at indholde en del om forskellige ting, det vil ikke kun være PHP men også alt muligt andet, det kunne feks være viden om gaming, fiskning, jagt og alt andet du lige kan forstille dig.
Siden er lavet med henblik på at vi alle er med til at dele vores erfaringer fra nettet og alm viden. Jeg vil rigtig gerne have forslag til eventuelle Forum kategorier, nyheder, artikler og meget mere.
Så kom ud af fjernere og smid fingerne på tastaturet og kom med dine ideer. Så tag godt imod den nye side og lad os så komme igang med at fylde siden med indhold.
Registrer dig som bruger, og se hvordan siden fungerer.Nyeste artikler

RSS Feeds


Støt bronxi.dk

Hvis du benytter dig meget af bronxi.dk, håber vi på at du vil give et lille obligatorisk beløb som feks. 10kr, så vi kan holde bronxi.dk i live.

Copyright © bronxi.dk 2017
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2017 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Bootstrap Theme by PHP-Fusion Inc
94,554 unikke besøg