Senest aktive debatemner

  Debat Visninger Svar Nyeste indlæg
Sjov talende virus prank
i Code
4 0 bronxi
22-11-2017 19:52
Angiv startparametre (GUIDE)
i Snak om cs go
381 0 bronxi
10-06-2017 13:29
Første video nOObbi -.-
i Film og billeder
378 0 bronxi
28-05-2017 12:49
Eksempel på autoexec
i Cfg
267 0 bronxi
14-05-2017 14:35

Nyheder

NordVPN

Onlinesikkerhed er den største udfordring i den moderne verden, som er forbundet på kryds og tværs, hvorfor det er vigtigt at tage det alvorligt. Med NordVPN kan du kryptere din internettrafik, bruge vores CyberSec-teknologi til at beskytte dig mod nysgerrige annoncører, og få gavn af The Onion Routers anonymiserende formåen, som byder på de mest avancerede sikkerhedsteknologier, der er tilgængelige i dag.
Følg dette link for mere information NordVPNTeamspeak

Teamspeak er blevet tilføjet til download sektionen på siden. Teamspeak er et program der tillader flere mennesker at tale sammen på en gang.Kategorier tilføjet i forumet

Der er nu blevet tilføjet lidt forskellige kategorier i forumet. Skulle du have andre foreslag er du velkommen til at komme med dine kategorier eller bare nogle flere ideer til siden, det kan du gøre ved at poste et indlæg i forumet med din ideNy hjemmeside

Den nye hjemmeside vil komme til at indholde en del om forskellige ting, det vil ikke kun være PHP men også alt muligt andet, det kunne feks være viden om gaming, fiskning, jagt og alt andet du lige kan forstille dig.
Siden er lavet med henblik på at vi alle er med til at dele vores erfaringer fra nettet og alm viden. Jeg vil rigtig gerne have forslag til eventuelle Forum kategorier, nyheder, artikler og meget mere.
Så kom ud af fjernere og smid fingerne på tastaturet og kom med dine ideer. Så tag godt imod den nye side og lad os så komme igang med at fylde siden med indhold.
Registrer dig som bruger, og se hvordan siden fungerer.RSS Feeds


Støt bronxi.dk

Hvis du benytter dig meget af bronxi.dk, håber vi på at du vil give et lille obligatorisk beløb som feks. 10kr, så vi kan holde bronxi.dk i live.

Copyright © bronxi.dk 2017
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2017 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Bootstrap Theme by PHP-Fusion Inc
101,071 unikke besøg