Angiv startparametre i CSGO (GUIDE)

Counterstrike

Denne guide vil give dig en forklaring på, hvordan man kan sætte sine startparametre og forklare nogle nyttige startparametre for Counter-Strike: Global Offensive. Men før jeg begynder med en liste over alle de forskellige startparametre, lad mig forklare 2 enkle spørgsmål:

Hvad er en ”startparametre”?

Startparametre er kommandoer, som lader spillet udføre en handling, eller tvinger en bestemt indstilling når du starter spillet op. For eksempel kan du angive en vindue højde og en bredde spillet skal starte i, eller du kan gøre så spillet starter op uden at have en start intro video når du ønsker at spillet starter op. Hver ny indstilling starter med en bindestreg – feks. -novid, men du kan også sætte konsol kommandoer i de startindstillinger du bruger. De skal så bare bruge et plus foran dem (f.eks +exec autoexec.cfg).

Hvor kan jeg indstille disse startparametre?

Det er temmelig let. Tag et kig på billedet:

1. Højreklik på Counter-Strike: Global Offensive i dit spil bibliotek i Steam vinduet
2. Vælg ”Egenskaber” i menuen
3. Et nyt vindue åbnes. Klik på ”Angiv startparametre” -knappen
4. Et andet nyt vindue åbnes. I denne ene, kan du indstille de forskellige startindstillinger. Hver ny lancering option starter med en bindestreg eller et plus, IKKE adskille startindstillinger med et komma eller et semikolon, bare et mellemrum imellem de forskellige startindstillinger.
5. Klik på OK og Luk!

Kommandoer

-console
Denne indstilling vil åbne konsollen automatisk, når du åbner spillet. Der er ingen reel grund til at sætte denne indstilling i CS: GO, fordi du bare kan sætte en binded tast i dine ingame indstillinger eller din autoexec. Nogle mennesker sætter stadig denne indstilling, så de er i stand til at se de koder de lægger i deres autoexec, og ved at autoexec blev henrettet korrekt.

-refresh <sats> / -refreshrate <sats> / -freq <sats>
Du kan tvinge din skærm til at køre på en bestemt opdateringshastighed med denne indstilling. Dette giver kun mening, hvis dine skærme maksimal køre refreshrate er højere end 60. Hvis du ikke gør, og du sætter denne indstilling til 120, kan du skade din skærm.

-full / -Fuld skærm
Denne indstilling tvinger spillet til at køre i fuldskærmstilstand. Spillet vil ignorere denne mulighed, hvis -windowed / -vinduet / -sw / -startwindowed mulighed også er indstillet.

-windowed / -window / -sw / -startwindowed
Dette vil tvinge spillet til at køre i et vindue. Bør ikke indstilles uden -w og -h. Spillet vil ignorere denne mulighed, hvis -Fuld / -Fuld skærm option også er indstillet.

-w <bredde> / -width <bredde>
-h <højde> / -height <højde>

Dette tvinger spillet til at starte med den opløsning, du har angivet, f.eks -w 1920 -h 1080.

+clientport 27005
Meget nyttig kommando især når man spiller på et LAN med venner. Som standard CS: GO bruger port 27005 så hvis du er på et LAN med en person, der ogsp spiller CS: GO så ville der være port konflikt og I ville ikke være i stand til at spille CS: GO på samme tid på det samme netværk.

Mest brugte komandoer

+exec autoexec
Der har været et problem i CS: GO siden udgivelsen, at configs er lagt i en forkert rækkefølge. Den nemmeste måde at undgå dette problem, er at tilføje host_writeconfig i slutningen af din autoexec og sikre, at din config ikke er indstillet til skrivebeskyttet. Kommandoen overskriver eventuelle cvars i config.cfg med dem i autoexec.cfg når autoexec udføres.

-novid
Start af spil med denne indstilling vil fjerne Valve intro, der normalt spiller i starten. Et must-have lancere mulighed efter min mening, fordi jeg synes, at intro er irriterende som bare fanden.

+cl_forcepreload 1
Øger FPS ved loading af maps (ikke nødvendigvis hurtigere, det afhænger af din PC)

-high
Dette vil starte spillet i højt prioriteret tilstand. Denne indstilling kan hjælpe spillere med langsomme computere til at få mindre forsinkelse og et par flere fps, men det er ikke en garanti. Test denne indstilling, hvis du ikke mærker nogen forbedring på ydeevnen, fjerner du denne indstilling igen.

-nod3d9ex1
Gør fane shift + tab hurtigere

-tickrate 128
Hvis du opretter et offline spil med BOTS uden denne indstilling er valgt, vil den oprettede en server der køre på tickrate 64. Hvis denne indstilling er sat, vil offline serveren altid køre på Tickrate 128.

Hvis nogen er interesseret, så bruger jeg selv følgende startindstillinger:
-novid +cl_forcepreload 1 +exec autoexec -nod3d9ex1 -high

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*