Teamspeak og Gaming servere til billige priser

Swifthosting er et godt valg når det kommer til forskellige servere som feks. Teamspeak og et hav af forskellige gaming servere. De bruger et moderne og nemt gamepanel der er til at fine ud af, selv for den uafarende gamer. Det hele sker via deres hjemmeside. Med bare ét klik kan du på de fleste servere installere både maps og plugins. Du kan også opdatere din server, hurtigt og simpelt.
Har du et ønske til en ny servertype eller nye funktioner, så lytter de gerne og i de fleste tilfælde implementerer de dem ganske hurtigt. Selv dedikeret servere kan fåes hos dem.

En dedikeret server er for dig, som gerne vil have en kombination af at have fuld kontrol. Den dedikerede server giver dig fuld root adgang og dermed kan du foretage alle de ændringer, som du har lyst til.
Dette betyder at hvis du har lyst til at installere en gameserver, voiceserver eller drive en webshop fra serveren, så er det helt op til dig.

Swifthostings mål er at yde den bedste support og være danskernes foretrukne valg, når de handler Minecraft,Web,Teamspeak & Spilservere. Et fuld automatisk system, lave priser og fantastisk support, det er Swifthostings fordele. Da deres system er fuldautomatisk og de derfor ikke behøver bemanding, kan de gøre det endnu billigere end mange andre udbydere.

Swifthostings servere, er placeret i Danmark og Tyskland på fiberoptiske forbindelser. Grunden til at de ligger i Danmark og Tyskland er at Swifthosting ønsker kunderne skal have den bedst mulige hastighed på deres websites samt gameservere.
Følg dette link for mere information www.swifthosting.dk

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*